Binnen een maand vond ik een nieuwe baan

blocks-image-106 (Demo)

Jorrit (22) had een leuke baan als barman bij een kroeg in Amsterdam. Maar door de coronamaatregelen verloor hij helaas zijn baan. Via een vriend kwam hij bij het Kandidatennetwerk. Jorrit werd gekoppeld aan één van onze coaches om samen aan de slag te gaan met het vinden van zijn nieuwe droombaan.

Jorrit: “Ik baalde enorm toen ik mijn verloor. Barman is echt op mijn lijf geschreven. Toen mijn baas vertelde dat hij me moest laten gaan, kwam ik wel even in de put te zitten. Hoe nu verder? Gelukkig vertelde me vriend Bas hoe hij was geholpen door het Kandidatennetwerk met het vinden van een baan en het aflossen van zijn schulden. Door zijn verhaal ben ik ook naar het Kandidatennetwerk gegaan.

Samen met coach Margot ben ik aan de slag gegaan met het vinden van een nieuwe baan. Ze hielp mij met het ontdekken wat ik kan en wat ik wil. Daarnaast zijn we mijn talenten en kwaliteiten gaan onderzoek. Om vervolgens op zoek te gaan naar een baan die bij me past. Ondertussen deed ik ervaring op bij één van de ervaringsplekken van het Kandidatennetwerk.