Grace (22)

Grace

Grace (22) kwam binnen als Kandidaat met een schuld van 70.000 euro. Ze had een kleine dochter en was depressief vanwege haar schulden en bang dat ze nooit meer aan het werk zou kunnen. Ze wilde wel, maar was bang dat wanneer ze een baan zou krijgen de schuldeiser de volgende dag op de stoep zouden staan. Zowel bewust als onbewust saboteerde zij haar eigen succes.

Onze coaches zijn eerst samen met Grace aan de slag gegaan om haar schulden in kaart te brengen met ons schuldenprogramma RAAK. Hier boekte zij haar eerste succes. Samen met haar coach verzamelde ze de moed om DUO te bellen. Tijdens dit telefoontje bleek dat een van haar schulden niet eens bestond. Doordat ze haar MBO in een keer had gehaald werd de ‘lening’ omgezet in een gift. Dit succes hebben we met de hele Kandidatenmarkt gevierd.

De week erop stond er een sollicitatie bij een grote financiële instelling op het programma. De doorbraak van DUO had haar zo empowered dat ze een ongelooflijk overtuigende sollicitatie afleverde. Ze werd direct aangenomen. Nu heeft ze een prachtbaan bij AMF en wordt ze door haar coach begeleid in het afbetalen van haar schulden. Ook is ze als jonge moeder een ambassadeur voor de Kandidatenmarkt en een voorbeeld voor haar dochter en anderen.