word partner van het kandidatennetwerk

Bied jongeren een kans op een toekomst. Sluit je aan bij onze community.

Het Kandidatennetwerk helpt al 10 jaar jongeren in de leeftijd 16 t/m 31 jaar in regio groot Amsterdam om meer grip te krijgen op hun leven. Wij ondersteunen hen door persoonlijke begeleiding en training op het gebied van werk, geld en ‘leven’, en door ze te leren hoe positieve en ondersteunende sociale netwerken op te bouwen. Lees meer over onze missie, visie, kernwaarden en werkwijzen.

Als partner van het Kandidatennetwerk help jij jongeren naar een betere toekomst. En daarnaast biedt het waardevolle resultaten voor jouw organisatie. Win-win dus. De invulling van ons partnerschap kan vele vormen aannemen, zolang er maar sprake is van een wederkerige relatie.

Als organisatie kun je investeren in onze doelgroep en betrokken zijn bij de community, omdat het volgende voor jou belangrijk is:

  1. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  2. Een sociaal imago / Employer Brand
  3. Jongeren aannemen als personeel
  4. Creëren financieel gezond klimaat voor jouw werknemers (en/of klanten)
  5. Marketing en/of interactie mogelijkheden met jongeren
  6. Sociaal bewustzijn onder jouw werknemers
  7. Social Return verplichting goed invullen

Met jouw bijdrage kunnen we jongeren blijvend ondersteunen.

Op welke manier je ook investeert, je draagt altijd direct bij aan onze community en daarmee aan onze samenleving! Dus naast dat jouw organisatie waarde en betekenis haalt uit onze samenwerking, wordt de wereld een beetje mooier.

Wil jij investeren in onze doelgroep en betrokken zijn bij de community?

onze doelgroep

Onze jongeren hebben vaak problemen op meerdere leefgebieden, zoals werk, wonen, geld en relaties. Deze jongeren zijn kwetsbaar: ze komen uit een kansarm milieu en reguliere hulpverlening bereikt of ondersteunt hen niet. Zij hebben geen positief sociaal netwerk om op terug te vallen.

wat wij doen voor jongeren

kandidatenmarkt

Jongeren begeleiden bij het vinden van een baan, stage of ervaringsplek.

kandidatencare

Jongeren ondersteunen binnen de professionele zorg en hulpverlening.

kandidatenhome

Jongeren een tijdelijk (t)huis bieden, zodat ze tot rust kunnen komen.

kandidatenbank

Jongeren leren omgaan met geld, bieden van schuldhulpverlening.

onze ambitie

Met onze persoonlijke aanpak vanuit gelijkwaardigheid en met focus op talenten hebben wij veel jongeren aan ons weten te binden. Zij zijn nu peer educator, ambassadeur, of lopen zo nu en dan nog binnen. Zo is onze community ontstaan.

De kracht van deze community in combinatie met onze professionele methodiek zorgt ervoor dat wij van veel betekenis zijn (geweest) voor al 600 jongeren van 14 t/m 31 jaar. En rondom hen bouwen wij voortdurend aan een sterk netwerk van bedrijven, overheden, fondsen, scholen, ouders, vrijwilligers en (oud) medewerkers die zich betrokken voelen bij onze missie en doelgroep.

Het is onze ambitie om hét netwerk van en voor jongeren te zijn in de regio groot Amsterdam. Een plek waar mensen verbinden en delen. Waar iedereen iets te bieden heeft, en gelijkwaardigheid en wederkerigheid centraal staan. Waar betekenisvolle relaties ontstaan en het beste van mensen samenkomt om tot creatieve oplossingen te komen en elkaar nog verder te versterken. Want groeien doe je samen!

373 jongeren

In 2020 hebben we 373 jongeren begeleid naar (vrijwilligers)werk en startkwalificatie en geholpen met schuldhulpverlening en talentontwikkeling.