workskills

Wil je werken maar heb je moeite met het vinden van een baan? Wij begeleiden jou op weg naar de arbeidsmarkt. Wij helpen je onder andere met:

  • Het schrijven van een sollicitatiebrief en CV
  • Het oefenen van een sollicitatiegeprek
  • Het leren inzetten van het eigen netwerk

Ontdek je talent

Ieder mens heeft talenten. Maar soms is het moeilijk om die talenten te ontdekken of er gebruik van te maken. Wij leren jou je talenten te ontdekken, in kaart te brengen wat je wil bereiken in de toekomst en een plan van aanpak te maken om je doelen te behalen.

Ervaringsplekken

Weet je nog niet wat je voor werk je wilt doen? Ontdek wat je wilt door een tijdje aan de slag te gaan op één van onze ervaringsplekken. Ook goed voor je CV en het vergroten van je eigen netwerk. Wij hebben ervaringsplekken binnen de ICT, evenementen, sportverenigingen, duurzaamheid, zorg, onderwijs, etc. Bekijk onze ervaringsplekken.

NetworkSkills

Een baan vinden begint bij netwerken. Wist je dat zo’n 70% van de mensen hun baan hebben dankzij een contact uit hun netwerk? Daarom staat netwerken centraal in ons programma. Tijdens onze netwerktraining leer je alle skills die je nodig hebt om je netwerk te onderhouden en uit te breiden. Lees verder >

blijf op de hoogte!

Volg het Kandidatennetwerk op social media. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
En we houden je vier keer per jaar op de hoogte!