Nieuws overzicht

Social media nieuws

Het Kandidatennetwerk gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen

Omdat onze huidige kantoor aan de Notweg 38 de komende maanden verbouwd gaat worden, verhuizen wij. Wij hebben een tijdelijk onderkomen gevonden bij onze partner Olympia.

Lees verder
Partnerdag 14 maart 2024 foto 07

Succesvolle MDT partnerdag 14 maart

De tweede editie van de MDT partnerdag voor Urban Talentz was wederom een groot succes. Alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme en bijdrage. Wij hebben veel mooie verbindingen mogen zien en door het uitwisselen van kennis en ervaring kon iedereen persoonlijk, maar ook zakelijk groeien.

Lees verder
Partnerdag 14 maart 2024

Aankondiging partnerdag 14 maart 2024

Wij organiseren op donderdag 14 maart de tweede MDT-Urban Talentz Partnerdag. We doen dit op de prachtige locatie van hotel Corendon in Badhoevedorp. We starten om 9:30 uur en sluiten om 16:30 uur af met een netwerkborrel.

Lees verder
eindevenement van Impact Creators Amsterdam

Eindevenement van Impact Creators Amsterdam

Vorige week woensdag was het eindevenement van Impact Creators Amsterdam 7e groep en tegelijkertijd de Kick-Off van de 8e groep! ‘s Ochtends gingen 70 nieuwe jongeren van het ROC aan de slag met elkaar kennismaken en ICA leren kennen bij De Boomspijker in het centrum en op de Wibautstraat.

Lees verder
Impact Creators Amsterdam: Een Inspirerende Start voor de Nieuwe Groep

Impact Creators Amsterdam: Een Inspirerende Start voor de Nieuwe Groep

Op woensdag 1 november vond de veelbelovende kick-off plaats voor de gloednieuwe groep Impact Creators Amsterdam. Deze diverse groep, afkomstig uit verschillende hoeken van de wereld, van Nederland tot Oman, en van Engeland tot Turkije, kwam samen om elkaar beter te leren kennen en het programma op een energieke manier te starten.

Lees verder
Urban Talentz Partnerdag 27 juni 2023

Terugblik partnerdag 27 juni

Onze partnerdag van MDT-Urban Talentz op 27 juni was een groot succes. Partners konden op deze dag kennismaken met elkaar. Er was ook voldoende tijd om te netwerken om ideeën, kennis en ervaring uit te wisselen. Zo ontstonden weer nieuwe relaties en zag je dat het netwerken ook hier goed werkt.

Lees verder
× Heb je een vraag?